afm
De obligatie uitgifte van GrondGoudZilver B.V. is gesloten. Het is niet meer mogelijk om te participeren in deze obligatie.

Opslag

Edelmetalen vertegenwoordigen een zeer hoge waarde en zijn daarom gevoelig voor diefstal. Veel vermogende particulieren en zakelijke particulieren kiezen daarom voor opslag van edelmetalen bij een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. HollandGoldSafe biedt veilige en verzekerde opslag van fysiek goud, zilver, platina en palladium in Nederland en Zwitserland. De locaties voldoen aan de allerhoogste internationale veiligheidseisen:

Kenmerken van de opslag

grond goud zilver icon
Volledig verzekerde opslag op naam van de obligatie
grond goud zilver icon
Terugkoopgarantie
grond goud zilver icon
Bescherming bij verkoop en uit opslag name door de onafhankelijke Stichting Derdengelden HollandgoldSafe
grond goud zilver icon
HollandgoldSafe heeft scherpe opslagtarieven
grond goud zilver icon
Periodieke overzichten van uw edelmetaal in opslag
grond goud zilver icon
Periodieke audit door onafhankelijke accountant

Vraag direct een brochure aan!

  Nederland

  De opslag van edelmetaal in Nederland bevindt zich bij Brink’s Global in Amsterdam.
  Deze opslaglocatie heeft het hoogste veiligheidsniveau: K10, welke alleen vergelijkbaar is met die van de Nederlandsche Bank (DNB). 
  Brink’s Global is door de markt geaccepteerd als magazijn voor de LBMA (London Bullion Market Association) en als erkende Weight Master.

  Zwitserland

  De opslag van het edelmetaal in Zwitserland is ondergebracht bij Loomis in Zürich. Loomis is marktleider in Zwitserland op het gebied van waarde transport en opslag.
  Loomis is dé speler op het gebied van de cash handling industrie. Het internationale netwerk van Loomis omvat meer dan 400 operationele locaties. De opslagfaciliteit waar HollandGoldSafe haar edelmetaal heeft ondergebracht bevindt zich bij de luchthaven in Zürich en is één van de grootste en veiligste opslaglocaties ter wereld.

  crossmenu