afm
De obligatie uitgifte van GrondGoudZilver B.V. is gesloten. Het is niet meer mogelijk om te participeren in deze obligatie.

Obligatie

Met de aankoop van een GrondGoudZilver obligatie belegt u rechtstreeks in het bedrijf. Door te beleggen in deze obligatie staat uw geld voor een periode van twee jaar vast.

De GrondGoudZilver obligatie heeft een vaste waarde waarover een vaste jaarlijkse rente wordt betaald. De rente verandert niet tijdens de looptijd van de lening en wordt per kwartaal uitgekeerd. De rente gaat in op de dag nadat uw inschrijfformulier, de benodigde informatie en de betaling van uw inleg door ons ontvangen is.

Deze obligatie heeft een onderliggende waarde omdat uw gelden worden gebruikt voor het aanschaffen van goederen zoals bijvoorbeeld percelen grond, goud en zilver. Al deze goederen hebben een intrinsieke waarde en zijn over het algemeen relatief waarde vast. Het grootste gedeelte van uw inleg wordt gebruikt voor het aanschaffen van edelmetalen. De aangekochte edelmetalen worden op locaties opgeslagen die voldoen aan de allerhoogste internationale veiligheidseisen.
Van elke euro van uw investering wordt namelijk 0.97 euro geïnvesteerd in grond, goud en zilver.

Vraag direct een brochure aan!

  Kenmerken van de obligatie

  grond goud zilver icon
  Vaste rente van 7,5% per jaar
  grond goud zilver icon
  Rente betaling per kwartaal 
  grond goud zilver icon
  Looptijd 2 jaar
  grond goud zilver icon
  Minimale inleg € 1.000,-
  grond goud zilver icon
  Obligaties zijn tussentijds overdraagbaar
  grond goud zilver icon
  Totale uitgifte maximaal: € 4.900.000,-
  crossmenu